Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
22.02.2012 11:36    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: affiliate marketing  affiliatemotion  κλείσιμο affiliatemotion  

Η AffiliateMotion, το affiliate network που άνοιξε δεύτερο κατά σειρά στην Ελλάδα δεν τα κατάφερε να συνεχίσει τη λειτουργία του. Ακολουθεί το μύνημα που στάλθηκε στους affiliates.

 

 

Η AffiliateMotion αναστέλλει την λειτουργία της στο τέλος του μήνα. Η προγραμματισμένη εξαγορά δεν τελεσφόρησε την τελευταία στιγμή, και αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε παύση λειτουργίας. Η AffiliateMotion θα παραμείνει σε λειτουργία μέχρι τέλος του μήνα και εντός των επόμενων 40 ημερών θα ακολουθήσει σταδιακή εκκαθάριση των προμηθειών και πληρωμές. Επίσης θα ενημερωθείτε για όσους merchants ενδεχομένως δεν εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους.

AffiliateMotion

 

Αυτο που έχω να σημειώσω είναι πως τα Affiliate Networks για να επιβιώσουν θα πρέπει να είναι μεγάλα σε μέγεθος. Με μικρό μέγεθος ούτε affiliates σε προτιμούν ούτε merchants. Από την άλλη δεν θέλουμε ένα και μόνο affiliate network στην Ελλάδα, καθώς αυτό δεν είναι προς το συμφέρον των affiliates. Επομένως, θα πρέπει όσο μπορούμε να στηρίζουμε και τα μικρά.

Το AffiliateMotion είχε δύσχρηστο περιβάλλον και σε αρκετά σημεία φαινόταν η προχειροδουλειά. Οταν πας να φτιάξεις κάτι δυνατό δεν τσιγγουνεύσσαι ούτε γραφίστες ούτε ειδικούς. To affiliate network δεν είναι blog, ούτε site της σειράς.

Παρόλα αυτά, λυπούμαστε που μια προσπάθεια δεν είχε αίσιο τέλος. Όποιος προσπαθεί κάνει λάθη, μαθαίνει από αυτά και στο τέλος βγαίνει πιο δυνατός. Αυτό το μύνημα έχουμε να δώσουμε στα παιδιά του AffiliateMotion.

 

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις