Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
11.02.2011 17:58    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: clickbanner  affiliate marketing  affiliate network  

 Μετά το Affiliatemotion και τη Linkwise, άλλο ένα ελληνικό affiliate network έχει κάνει την εμφάνισή του. Το όνομα αυτού ClickBanner. Πρόκειται για μια εξέλιξη που είναι θετική για την ανάπτυξη του Affiliate Marketing στην Ελλάδα. Πλέον, οι affiliate marketers μπορούν να έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές στη διάθεση τους.

 

Το νέο δίκτυο περιλαμβάνει ήδη αρκετά προγράμματα, με τα περισσότερα από αυτά να αφορούν sites καθημερινών προσφορών, κάτι που είναι πολύ θετικό αν σκεφτούμε το χρόνο ζωής που μετρά. Επίσης, περιλαμβάνει affiliate πρόγραμμα με το οποίο δίνεται προμήθεια για αυτούς που εγγράφουν νέους συνεργάτες στο δίκτυο του ClickBanner. Συγκεκριμένα, για κάθε affiliate που εγγράφεται μέσω εσάς, εσείς θα λαμβάνετε το 10% των προμηθειών που λαμβάνει αυτός για ένα χρόνο.

 

Αν δεν έχετε διαβάσει παλαιότερα άρθρα του Getpaid.gr και δεν γνωρίζετε τι είναι ακριβώς το Affiliate Marketing μπορείτε να διαβάσετε αυτό:Πως να γίνετε affiliate και να κερδίσετε από αυτό...

 

Σε κάθε περίπτωση σας καλούμε να αγκαλιάσετε αυτή τη νέα προσπάθεια που δίνει δυνατότητες κέρδους για εσάς, και να γίνετε μέλη του ClickBanner.

 

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο ClickBanner.

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
3 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις