Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Ειδήσεις
22.09.2010 10:25    Σχόλια: 2    Κατηγορίες: Διάφορα      Ετικέτες: one deal a day  

Θα θυμάστε που είχαμε μιλήσει για τα one deal a day, τα sites που κάνουν αχτύπητες ημερήσιες προσφορές εκμεταλλευόμενα την δύναμη της μαζικής πώλησης. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό, μπορείτε να μεταβείτε στο σχετικό άρθρο.

 

Σήμερα βγήκε στον αέρα η πρώτη προσφορά ενός καινούριου τέτοιου site που δημιουργήθηκε από το γνωστό μας Skroutz. Το όνομα του είναι deals by skroutz. Η πρώτη του προσφορά ήταν μισό κιλό λουκουμάδες, που προσφέρονταν μισοτιμής. Η επόμενη που τρέχει αυτή τη στιγμή, αφορά συμμετοχή σε παιχνίδι γνωριμιών για να μπορέσετε να βρείτε το άλλο σας μισό.

 

 

Έχουμε πει πως πρόκειται για μια πολύ έξυπνη ιδέα που κάνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα μήνες έχει που ξεκίνησε και ήδη έχουν εμφανιστεί 5 τέτοιες υπηρεσίες. To Getpaid.gr θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για τις εξελίξεις στον χώρο αυτό. Οπότε μείνετε συντονισμένοι...

 

 

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  Dimitrios έγραψε 2542 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  κι όμως πρόκειται για έξυπνη ιδέα που κάνει θραύση στο εξωτερικό. Εγώ πιστεύω πως υπάρχει χώρος για πολλά άλλα. Ακόμα και σε τοπικό επίπεδο στις μεγάλες περιφερειακές πόλεις.

  Ο καιρός θα δείξει
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  vanadem έγραψε 2549 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Σαν πολλοί δεν έχουν μαζευτεί για μια μικρή αγορά όπως η ελληνική και δει στο internet? Νομίζω ότι ο μιμητισμός "σπάει καρύδια" στη χώρα μας! Αναρωτιέμαι τι traffic έχουν αυτά τα site αλλά και τι conversion rate!
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις