Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
25.10.2014 08:01    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: linkwise  fashion event  affiliate marketing  blank urban space  

Linkwise Fashion Insights

Fashion Insights: Affiliate Event από την Linkwise.

 

 

 

Την Πέμπτη 23/10 που μας πέρασε, στο Blank Urban Space, η Linkwise διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο εξειδικευμέμο Αffiliate Εvent που αφορά τον κλάδο της μόδας. Το μεγαλύτερο ελληνικό Αffiliate Δίκτυο αφουγκραζόμενο το ενδιαφέρον Αffiliates και Μerchants για περισσότερο networking και εκμάθηση, από εδώ και στο εξής ξεκινά μια σειρά τέτοιων εκδηλώσεων ανά κλάδο. Το Getpaid.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει την εμπειρία.

 

Linkwise Fashion Insights

 

Το πρόγραμμα περιείχε παρουσιάσεις τόσο από την ίδια τη Linkwise όσο και από μεγάλους συνεργαζόμενους merchants, που ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές για το μέγεθος και τις τάσεις στην ελληνική διαδικτυακή αγορά του Fashion. Ακολουθούν, ενδεικτικά, κάποια βασικά στοιχεία:

 

  • Οι Έλληνες αναζητούν, αγοράζουν όλό και περισσότερο online. Έτσι, στο μέλλον αναμένεται να κλείσει η ψαλίδα της διαφοράς με τις παραδοσιακές offline πωλήσεις

  • Στον κλάδο της μόδας κυρίως αναζητούν ρούχα και παπούτσια

  • Οι αναζητήσεις τους ξεκινούν να είναι πιο γενικές και καταλήγουν να είναι πιο ειδικές, αφορώντας συγκεκριμένα brands, ενώ η εποχικότητα είναι χαρακτηριστική.

  • Οι αναζητήσεις και αγορές από tablets ή κινητά, αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς


Η εποχικότητα στη μόδα

 

Τα Panel Συζητήσεων έδωσαν την ευκαιρία στα δύο μέρη του δικτύου (affiliates, merchants) να κατανοησουν αμφότερους και να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις. Σε γενικές γραμμές, οι affiliates τόνισαν την ανάγκη της σταθερότητας των προμηθειών και των υπόλοιπων όρων, ενώ οι merchants δήλωσαν πως για αυτούς είναι σημαντική ή απ’ ευθείας επαφή με τους affiliates. Η Linkwise, έδειξε πως έχει ήδη υπόψιν τα παραπάνω. Λαμβάνει μέτρα ώστε να μην υπάρχουν απότομες αλλαγές στα προγράμματα, ενώ επιτρέπει την επαφή των δύο μερών εφόσον ζητηθεί. Αρκεί όλη η διαδικασία να γίνεται με διαφάνεια, ώστε τα οφέλη της επαφής να διαχέονται σε όλο το δίκτυο και όλοι να ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές.


Panel συζητήσεων στο Linkwise Fashion Insights

 

Οι απαντήσεις των μεγάλων και επιτυχημένων merchants ή affiliates στις ερωτήσεις του κοινού, πραγματικά προσέφεραν πολλή τροφή για σκέψη. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ιδέες που η Linkwise εύστοχα δίνει στο τέλος των εκδηλώσεων της, έχοντας στραμμένα τα βλέμματά της στο εξωτερικό, όπου η πιο ανεπτυγμένη αγορά, μας προδιαθέτει για το μέλλον.


Linkwise Fashion Insights

 

Να μη παραλείψω να δώσω συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση. Πέρα από την αύρα που σε βάζει σε ένα “brain storming mode”, η Linkwise, με τους ανθρώπους της, πάντα προσέχει οι συμμετέχοντες να περνούν όμορφα και πιστέψτε με ξέρει να το κάνει καλά. Τέλος, να ευχαριστήρω τους merchants που κλήρωσαν δεκάδες δώρα στους affiliates!

 

Περιμένουμε, λοιπόν, με ενδιαφέρον το επόμενο εξειδικευμένο Affiliate Event από τη Linkwise

 

Για όσους οι όροι “Affiliate Marketing”, “Merchants”, “Affiliates”, φαίνονται από άλλο πλανήτη ας δουν το παρακάτω 10 λεπτό βίντεο: “Εισαγωγή στο Affiliate Marketing

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
3 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις