Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
09.10.2011 20:40    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: getpaid.gr      Ετικέτες: getpaid newsletter  

Από εδώ και στο εξής, στο τέλος της εβδομάδας θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στην κοινότητα μας. Όπως είδατε το site άλλαξε εμφανισιακά και έγινε περισσότερο λειτουργικό, ενώ μπαίνουμε σε μια νέα εποχή όπου η ανανέωση του περιεχομένου θα είναι συνεχής. Παράλληλα, είμαστε έτοιμοι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να ανακοινώσουμε τη διαχειριστική ομάδα. Ήδη, είχαμε τα πρώτα άρθρα από τη Ρούλα Σαλταπήδα και τη ZoiSpa. Αυτό που πλέον μένει, είναι να αντιμετωπίσουμε με αναβάθμιση του server το θέμα της χαμηλής ταχύτητας που οφείλεται στην όλο και αυξανόμενη κίνηση.

 

EIΔΗΣΕΙΣ 

ClickBanner: Συμβουλές για Email Marketing: To ClickBaner ανάρτησε 10 συμβουλές για αποτελεσματικό email marketing στο blog του.

Κοίτα να δεις! Ακόμα και affiliate πρόγραμμα για συναυλία!: Το Affiliate Marketing για το οποίο μιλάμε μετά μανίας εδώ και 2 χρόνια που λειτουργεί το Getpaid.gr, προχωρά με απίστευτους ρυθμούς.

Forestview: Το τέταρτο ελληνικό affiliate network! : Ας υποστηρίξουμε το νέο affiliate network που βοηθά τον ανταγωνισμό και ας εγγραφούμε(εντελώς δωρεάν).

 
 

ΑΡΘΡΑ 

Κατασκευή Site: Τι παραπάνω κάνει ένας επαγγελματίας...: Η ZoiSpa εξηγεί γιατί και πότε θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία για την κατασκευή του site σας.

Γυναίκα και χρήματα από το Internet : Η Ρούλα Σαλταπήδα γράφει το πρώτο της άρθρο στο Getpaid.gr για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου από τη γυναικεία οπτική γωνία.

 

Σε ποιο Affiliate Network να γραφτώ; Σήμερα στην Ελλάδα έχουμε 4 Affiliate Network. Σε ποιο αξίζει κανείς να γραφτεί;FORUM

 Στο forum του Getpaid.gr αυτή τη βδομάδα κυρίως δύο ήταν τα θέματα που τέθηκαν στο επίκεντρο.

Με αφορμή και το άρθρο της Ζωής, ξεσηκώθηκε μια κουβέντα για το αν θα πρέπει να επιχειρούμε να φτιάξουμε μόνοι μας τα site μας ή να απευθυνόμαστε σε ειδικό.

 

Έπειτα ένας χρήστης μας παρουσίασε ένα site που υποσχόταν χιλιάδες ευρώ, το οποίο προφανώς πρόκειται για scam, έτσι άναψαν τα αίματα! Η στάση του Getpaid.gr είναι γνωστή και απέναντι σε όλα αυτά τα σχήματα.

 

Το Getpaid.gr βελτιώνεται και εξελίσσεται, αυτό που επιζητάμε από εσάς είναι η συμμετοχή!

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις