Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
18.06.2010 11:08    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Affiliate      Ετικέτες: linkwise  affiliate  

 

 

αυτά αναφέρει η ανακοίνωση του ελληνικού affiliate network της Linkwise...

H Linkwise αποτελεί το νέο Business Unit της ATCOM

Ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα στο Online Marketing Conference ’10 η στρατηγική συνεργασία Linkwise και ATCOM, σύμφωνα με την οποία η Linkwise ενσωματώνεται στην ATCOM για να αποτελέσει το νέο Business Unit της.

Για εμάς εδώ στη Linkwise, η έναρξη αυτής της συνεργασίας αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μία από τις πιο ισχυρές ομάδες στο ελληνικό Internet. Από τη συνέργεια αυτή θα μπορέσουμε να έχουμε μια νέα custom-built affiliate πλατφόρμα, μέσα από την οποία θα προσφέρουμε στους εγγεγραμμένους affiliates δυνατότητες και υπηρεσίες πραγματικά υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, ανοίγονται νέοι ορίζοντες όσον αφορά την επέκταση του πελατολογίου μας, με νέες καμπάνιες διαφημιζομένων και μεγάλα brands, όλα διαθέσιμα σε εσάς μέσα από το δίκτυό μας.

Όσο για τα υπόλοιπα, δηλαδή την ομάδα μας, τα γραφεία μας και πάνω από όλα την αγάπη μας για το Performance και συγκεκριμένα το Affiliate marketing... δεν αλλάζει τίποτα. Θα είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ιδέες, προτάσεις και σκληρή δουλειά για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα :)

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε μέχρι τώρα.

Φιλικά,
Η ομάδα της Linkwise - Κατερίνα, Γιώργος & Γιώργος

 

 

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις