Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
17.09.2010 12:33    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: getpaid.gr      Ετικέτες: affiliate  affiliate network  

Το Getpaid.gr προχωρά σε μια τολμηρή κίνηση. Επιτρέπει στους χώρους του forum την χρήση affiliate links(διαβάστε περισσότερα για το affiliate marketing) από τα μέλη. Ελπίζουμε η προσφορά αυτή να αντιμετωπιστεί με υπευθυνότητα και σύνεση από εσάς. Για αυτό το λόγο θα υπάρχει αυστηρή επιτήρηση, αλλά και οι παρακάτω κανόνες.


  1. Τα affiliate links να προέρχονται από υπηρεσίες που έχουν σχέση με τα ενδιαφέροντα των μελών

  2. Τα μέλη που τα τοποθετούν να προσφέρουν χρήσιμο και ποιοτικό περιεχόμενο στο forum.

  3. Να μην παραπέμπουν σε scams, πυραμιδοειδή και συναφή σχήματα.


Ο γενικότερος κανόνας είναι πως δεν θα πρέπει να γίνει κατάχρηση της υπηρεσίας. Όταν κάτι τέτοιο γίνεται αντιληπτό θα δίνεται οδηγία για διορθωτική ενέργεια ή θα καταλήγουμε στην αφαίρεση των affiliate links. Σε μεγάλο βαθμό αυτό θα στηρίζεται στη κοινή λογική και θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει η μέγιστη αντικειμενικότητα. Ίσως, κάποιοι να νιώσουν πως αδικούνται από τις αποφάσεις του Getpaid.gr, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτές θα πρέπει να γίνονται απόλυτα σεβαστές. Αναλογιστείτε, πως το σύνολο των forum δεν επιτρέπουν αυτή τη πρακτική.


Στόχος, λοιπόν, δεν είναι να περιορίσουμε τα κέρδη σας, αλλά να μην γίνει αυτή η διαδικασία αφορμή για να υποβαθμιστεί η ποιότητα και η λειτουργία του forum. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να μην προχωρήσουμε σε μια τέτοια τολμηρή κίνηση. Το βασικό σκεπτικό ήταν, πως από τη στιγμή που μέσα από το forum γίνονται συζητήσεις για κάποιες υπηρεσίες που διαθέτουν affiliate προγράμματα, θα ήταν κρίμα η αναφορά σε αυτές να μην συνοδεύεται από affiliate links.


Προειδοποιούμε πως θα είμαστε αυστηροί. Τα μέλη που έχουν σκοπό να βοηθήσουν και να προσφέρουν πραγματικό και χρήσιμο περιεχόμενο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.


Αν τώρα κάποιοι από εσάς επιθυμείτε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα blogs του Getpaid.gr, που ο μόνος βασικός περιορισμός τους είναι η μη ύπαρξη ακατάλληλου περιεχομένου και το spamming.

 

 

Join the Linkwise Affiliate Network! - ελληνικό!

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις