Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ειδήσεις
10.09.2010 20:26    Σχόλια: 0    Κατηγορίες: Διάφορα      Ετικέτες: userfeel  ελληνικό  

 Μια πρωτοποριακή υπηρεσία για τα ελληνικά δεδομένα εγκαινιάζει το userfeel.com. Μέσω αυτής γίνονται δοκιμές χρηστικότητας διαφόρων ιστοσελίδων. Εσείς μπορείτε να εγγραφείτε ως δοκιμαστής και να λαμβάνετε 10 ευρώ για κάθε δοκιμή.


Εγκαθιστάτε μια εφαρμογή, μέσα από την οποία καταγράφονται οι κινήσεις σας στην οθόνη, αλλά και η φωνή σας μέσω του μικροφώνου σας. Σας αναθέτουν εικονικά να πραγματοποιήσετε π.χ μια αγορά αν πρόκειται για eshop ή διάφορες άλλες ενέργειες. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, εσείς συνεχώς μιλάτε στο μικρόφωνο, εξωτερικεύοντας αυτά που σκέφτεστε. Έτσι, προσφέρετε χρήσιμες πληροφορίες για τη χρηστικότητα και την εικόνα που παρουσιάζει η σελίδα του δοκιμαζόμενου.


Θα πρέπει πρώτα να κάνετε ένα δοκιμαστικό, από το οποίο θα φανεί αν θα σας αποδεχθούν ως δοκιμαστή. Αν πάνε όλα καλά, και ανάλογα με τη βαθμολογία που θα έχετε λάβει, απλά θα περιμένετε να λάβετε ειδοποίηση για την πρώτη σας πληρωμένη δοκιμή. Προσωπικά, έκανα το δοκιμαστικό και έλαβα ειδοποίηση για πληρωμένη δοκιμή, αλλά μέσα στον Αύγουστο άργησα μερικές μέρες να τη διαβάσω, οπότε έχασα την ευκαιρία να παντελονιάσω ένα δεκαευράκι και να εξοικειωθώ καλύτερα με την υπηρεσία.


Η εντύπωση που έχω είναι, πως οι δοκιμές είναι σπάνιες. Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής. Οπότε μη νομίζετε πως βρήκατε μια νέα επικερδή δουλειά. Όταν, όμως, σας ειδοποιήσουν, δεν θα είναι άσχημο ένα ωραίο χαρτζιλικάκι. Αφήστε που εγώ βρίσκω πως έχει κάπως πλάκα το όλο σκηνικό. Αν σας ενδιαφέρει απλά επισκεφτείτε το Userfeel.com

 


Στο forum έχει ανοίξει θέμα για να συζητήσετε τις εντυπώσεις σας και την άποψή σας για το Userfeel.com

 
Μου αρέσει!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Μου αρέσει!
Διαφημίσεις